Fa'atupula'ia Tumau i le Global Network Feso'otaiga Meafaigaluega Mana'omia Maketi

Fa'atupula'ia Tumau i le Global Network Feso'otaiga Meafaigaluega Mana'omia Maketi

O maketi o masini feso'ota'iga feso'otaiga a Saina ua o'o i le fa'atupulaia tele i tausaga talu ai, ua sili atu i le lalolagi.O lenei faʻaopoopoga atonu e faʻatatau i le le faʻamalieina o manaʻoga mo suiga ma oloa uaealesi o loʻo faʻaauau pea ona faʻauluina le maketi i luma.I le 2020, o le fua o le maketi o fesuiaiga o pisinisi a Saina o le a oʻo atu i le US $ 3.15 piliona, o se siʻitia tele o le 24.5% mai le 2016. Sa maitauina foi le maketi mo oloa uaealesi, e tusa ma le $ 880 miliona, e 44.3% le maualuga mai le $ 610. miliona fa'amauina i le 2016. O lo'o fa'atupula'ia fo'i le maketi o mea tau feso'ota'iga feso'ota'iga a le lalolagi, fa'atasi ai ma suiga ma oloa uaealesi e ta'imua.

I le 2020, o le tele o le atinaʻe Ethernet switch maketi o le a tupu i le tusa ma le US $ 27.83 piliona, o se faʻaopoopoga o le 13.9% mai le 2016. E faʻapea foʻi, o le maketi mo oloa uaealesi na faʻatupulaia i le tusa ma le $ 11.34 piliona, o se 18.1% faʻaopoopoga i luga o le tau faʻamauina i le 2016. . I totonu o Saina oloa feso'ota'iga feso'ota'iga, o le fa'afouga ma le fa'avavevave ua fa'atelevaveina.Faatasi ai ma i latou, o le manaoga mo mama mageta laiti i vaega autu o talosaga e pei o nofoaga autu o le 5G, WIFI6 routers, seti pito i luga pusa, ma nofoaga autu o faamatalaga (e aofia ai suiga ma sapalai) o loo faaauau pea ona siitia.O le mea lea, matou te tulimatai atu e vaʻai i nisi fofo fou e maua ai fesoʻotaʻiga i luga ole Initaneti vave ma faʻalagolago e faʻafetaui ai manaoga fesuisuiai o le lalolagi televave i aso nei.

IDTechEx-5G-nofoaga-nofoaga
E silia ma le 1.25 miliona nofoaga fou 5G na faʻaopoopoina i le tausaga talu ai
O le atinaʻeina o tekinolosi o se faiga e le gata.A o taumafai le lalolagi ia sili atu ma vave, o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga e leai se faʻalavelave.Faatasi ai ma le alualu i luma o tekinolosi mai le 4G i le 5G, o le televave o fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga ua matua faateleina.E fa'apena fo'i ona fa'atuputeleina le fa'aupuga fa'avevesi eletise.Pe a fa'atusatusa i laina fa'aoga autu o lo'o fa'aogaina e le 4G o le 1.8-1.9GHz ma le 2.3-2.6GHz, o le laina fa'amaufa'ailoga autu o le 1-3 kilomita, ma o laina fa'aogaina e le 5G e aofia ai le 2.6GHz, 3.5GHz, 4.9GHz, ma le maualuga. -o fa'asologa o laina i luga ole 6GHz.O nei fa'alava fa'alava e tusa ma le 2 i le 3 taimi e maualuga atu ai nai lo fa'ailoga 4G o iai.Peita'i, a'o fa'aogaina e le 5G se fa'aupuga fa'alava maualuga, o le mamao o le fa'asalalauina o fa'ailo ma le a'afiaga o le ulu e fa'avaivaia, e mafua ai le fa'aitiitia o le fa'asalalauga o le nofoaga autu e fetaui.O le mea lea, o le fausiaina o nofoaga autu o le 5G e tatau ona sili atu le mafiafia, ma e manaʻomia le faʻateleina o le faʻapipiʻiina.O le alaleo alaleo alaleo o le nofoaga autu o loo i ai uiga o le miniaturization, mama mama, ma le tuufaatasia, ma ua fatuina ai se vaitaimi faatekonolosi fou i le tulaga o fesootaiga.E tusa ai ma faʻamatalaga mai le Matagaluega o Alamanuia ma Faʻamatalaga Tekonolosi, e oʻo atu i le faaiuga o le 2019, o le numera o nofoaga autu 4G i loʻu atunuu ua oʻo i le 5.44 miliona, faʻamauina mo le sili atu ma le afa o le aofaʻi atoa o nofoaga autu 4G i le lalolagi.E silia ma le 130,000 5G nofoaga autu ua fausia i le atunuu atoa.E oʻo mai ia Setema 2020, o le numera o nofoaga autu 5G i loʻu atunuu ua oʻo i le 690,000.Ua valoia e le Matagaluega o Alamanuia ma Faʻamatalaga Tekonolosi o le numera o nofoaga fou 5G i loʻu atunuu o le a faʻateleina vave i le 2021 ma le 2022, faʻatasi ai ma le maualuga o le sili atu i le 1.25 miliona.O lo'o fa'amamafaina ai le mana'oga mo le fa'aauauina o fa'afouga i le alamanuia tau feso'ota'iga e tu'uina atu ai feso'ota'iga i luga ole laiga televave, fa'atuatuaina, ma malosi i le lalolagi atoa.

globle wifi 6 masini maketi

O le Wi-Fi6 o loʻo faʻatumauina le maualuga o le tuputupu aʻe o le 114%

O le Wi-Fi6 o le lona ono lea o augatupulaga o tekinolosi fa'aoga uaealesi, lea e fetaui lelei mo 'au'ele'ele i totonu o le fale e maua ai le Initaneti.E i ai le lelei o le maualuga o le felauaiga, faiga faigofie, ma le tau maualalo.O le vaega autu o le router e iloa ai le galuega tauave felauaiga faailoilo fesootaiga o le transformer fesootaiga.O le mea lea, i le faʻasologa o suiga o le maketi o le router, o le manaʻoga mo transformers fesoʻotaʻiga o le a faʻatupulaia tele.

Fa'atusatusa i le Wi-Fi5 fa'amoemoe lautele o lo'o i ai nei, o le Wi-Fi6 e televave ma e mafai ona o'o atu i le 2.7 taimi nai lo le Wi-Fi5;sili atu le faʻasaoina o le mana, faʻavae i luga o le TWT faʻasaoina o le malosi, e mafai ona faʻapolopolo 7 taimi faʻaaogaina eletise;o le averesi saoasaoa o tagata faʻaoga i nofoaga tumutumu e faʻateleina A itiiti ifo i le 4 taimi.

Faʻavae i luga o faʻamanuiaga o loʻo i luga, o le Wi-Fi6 o loʻo i ai le tele o faʻaoga i le lumanaʻi, e pei o le ao VR vitio / faʻasalalauga ola, faʻatagaina tagata faʻaoga e faʻafeiloaʻi i le faatofuina;a'oa'oga mamao, lagolago a'oa'oga i luga ole laiga i luga ole laiga;fale atamai, Initaneti o Mea tau masini;ta'aloga moni, ma isi.

E tusa ai ma faʻamatalaga IDC, Wi-Fi6 na amata ona faʻaalia i le faasologa mai nisi o tagata gaosi oloa i le kuata lona tolu o le 2019, ma o loʻo faʻamoemoe e nofoia le 90% o le maketi o fesoʻotaʻiga i le 2023. Wi-Fi6 maWi-Fi6 routers.O le tau o le gaosiga o loʻo faʻamoemoeina e faʻamautu ai le faʻatupulaia o le 114% ma oʻo atu i le US $ 5.22 piliona i le 2023.

globle set-top box maketi
O le a oʻo atu i le 337 miliona iunite o faʻasalalauga faʻapipiʻi i luga o le lalolagi

O pusa seti pito i luga ua suia ai le auala e maua ai e tagata o fale le avanoa o faʻasalalauga faʻatekonolosi ma auaunaga faʻafiafia.E fa'aogaina e le tekonolosi feso'ota'iga feso'ota'iga feso'ota'iga feso'ota'iga telefoni ma TV e fai ma fa'aaliga fa'aaliga e maua ai se poto masani fa'atasi.Faatasi ai ma se faiga faʻaoga atamai ma le faʻalauteleina o le faʻaogaina o talosaga, o le seti-pito i luga o loʻo i ai galuega eseese ma e mafai ona faʻavasegaina e tusa ai ma manaʻoga o tagata faʻaoga ma manaʻoga.O se tasi o faʻamanuiaga autu o se pusa seti-pito i luga ole numera tele o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga auaunaga o loʻo tuʻuina atu.

Mai le TV ola, pu'eina, vitiō i luga ole mana'oga, su'esu'ega i luga ole laiga ma a'oa'oga i luga ole laiga i musika i luga ole laiga, fa'atauga ma ta'aloga, e leai se tele o filifiliga a tagata fa'aoga.Faatasi ai ma le faʻateleina o le lauiloa o TV atamai ma le faʻateleina o le taʻutaʻua o alalaupapa faʻamatalaga maualuga, o le manaʻoga mo pusa faʻapipiʻi luga o loʻo faʻaauau pea ona faʻaleleia, e oʻo atu i tulaga e leʻi tupu muamua.E tusa ai ma faʻamaumauga na tuʻuina mai e le Grand View Research, o faʻasalalauga faʻapipiʻi pito i luga o le lalolagi o loʻo tumau pea le tuputupu aʻe i le tele o tausaga.

I le 2017, o faʻasalalauga faʻapipiʻi i luga o le lalolagi e 315 miliona iunite, lea o le a faʻateleina i le 331 miliona iunite i le 2020. I le mulimuli ai i luga o le faʻasologa, o uta fou o pusa faʻapipiʻi e tatau ona oʻo atu i le 337 iunite ma oʻo atu i le 1 miliona iunite i le 2022, fa'aalia ai le mana'omia tele o lenei tekonolosi.A'o fa'aauau pea le fa'atupuina o tekonolosi, o pusa fa'apipi'i pito i luga e fa'amoemoe e sili atu ona alualu i luma, tu'uina atu i tagata fa'aoga auaunaga sili atu ma poto masani.O le lumanaʻi o pusa faʻapipiʻi e mautinoa lava le susulu, ma faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o le manaʻoga mo faʻasalalauga faʻatekonolosi faʻasalalau ma auaunaga faʻafiafia, o lenei tekinolosi e faʻamoemoe e faia se sao tele i le faʻatulagaina o le auala tatou te maua ai ma faʻaogaina mea faʻasalalau numera.

nofoaga autu o faamatalaga

O le nofoaga autu o faʻamatalaga o le lalolagi o loʻo feagai ma se taamilosaga fou o suiga

Faatasi ai ma le oʻo mai o le vaitau 5G, o le faʻasologa o faʻamatalaga faʻamatalaga ma le tuʻuina atu o faʻasalalauga ua matua faʻaleleia atili, ma le faʻasalalauga faʻamatalaga ma le teuina o gafatia i faʻalapotopotoga e pei o faʻamatalaga maualuga vitio / faʻasalalauga ola, VR / AR, fale atamai, atamai aʻoaʻoga, atamai. tausiga faafomai, ma felauaiga atamai ua pa.O le fua o faʻamaumauga ua faʻateleina atili, ma o se taamilosaga fou o suiga i nofoaga autu o faʻamaumauga o loʻo faʻavavevaveina i se auala atoa.

E tusa ai ma le "Data Center White Paper (2020)" na tuʻuina mai e le China Academy of Information and Communications Technology, e oʻo mai i le faaiuga o le 2019, o le aofaʻi o faʻamaumauga o faʻamaumauga o loʻo faʻaaogaina i Saina na oʻo atu i le 3.15 miliona, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o le tausaga. fua faatatau e sili atu i le 30% i le lima tausaga talu ai.E televave le tuputupu aʻe, o le numera e sili atu i le 250, ma o le fata tele e oʻo atu i le 2.37 miliona, e sili atu i le 70%;o loʻo i ai le sili atu i le 180 tele-tele ma luga atu nofoaga autu o faʻamaumauga o loʻo fausia, a

I le 2019, o le IDC a Saina (Internet Digital Center) o tupe maua tau maketi na oʻo atu i le 87.8 piliona yuan, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o le fua faatatau e tusa ma le 26% i le tolu tausaga talu ai, ma e faʻamoemoe e faʻatumauina le televave o le tuputupu aʻe i le lumanaʻi.
E tusa ai ma le fausaga o le nofoaga autu o faamatalaga, o le ki e faia se sao taua i totonu o le faiga, ma o le transformer fesoʻotaʻiga o loʻo faʻatinoina galuega a le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga faʻamatalaga ma le faʻaogaina o le pisa.O le fa'atupuina o feso'ota'iga feso'ota'iga ma le fa'atupulaia o feoaiga, o fela'ua'iga suiga i le lalolagi atoa ma le tele o maketi o lo'o fa'atumauina vave le fa'atupulaia.

E tusa ai ma le "Global Ethernet Switch Router Market Report" na tuʻuina mai e le IDC, i le 2019, o le aofaʻi o tupe maua a le maketi o fesoʻotaʻiga Ethernet i le lalolagi atoa e US $ 28.8 piliona, o le siʻitia o le tausaga i le tausaga e 2.3%.I le lumanaʻi, o le fua o le maketi o masini fesoʻotaʻiga i le lalolagi o le a masani ona faʻateleina, ma o suiga ma oloa uaealesi o le a avea ma faʻauluuluga autu o le tuputupu aʻe o maketi.

E tusa ai ma le fausaga, e mafai ona vaevaeina 'auʻaunaga nofoaga autu o faʻamaumauga i totonu ole X86 servers ma non-X86 servers, e aofia ai le X86 e masani ona faʻaaogaina i pisinisi laiti ma feololo ma pisinisi e le taua.

E tusa ai ma faʻamaumauga na tuʻuina mai e le IDC, o le X86 a Saina na lafoina i le 2019 e tusa ma le 3.1775 miliona iunite.Ua valoia e le IDC o le a oʻo atu i le 4.6365 miliona iunite a Saina le 4.6365 miliona iunite i le 2024, ma o le aofaʻi o le tuputupu aʻe faʻaletausaga i le va o le 2021 ma le 2024 o le a oʻo atu i le 8.93%, lea e ogatusa ma le tuputupu aʻe o uta o le lalolagi.
E tusa ai ma faʻamaumauga a le IDC, o le utaina o le server X86 a Saina i le 2020 o le a 3.4393 miliona iunite, lea e maualuga atu nai lo le faʻamoemoeina, ma o le aofaʻi o le tuputupu aʻe e maualuga tele.O loʻo i ai i le 'auʻaunaga se numera tele o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, ma e manaʻomia e faʻasalalauga taʻitasi se transformer fesoʻotaʻiga, o lea e faʻateleina ai le manaʻoga mo transformers fesoʻotaʻiga ma le faʻateleina o sapalai.

 

 


Taimi meli: Mati-28-2023

  • Muamua:
  • Sosoo ai: