O lo'o Pa'aga Corning ma Nokia ma isi e tu'uina atu auaunaga FTTH Kit mo Fa'alapotopotoga Laiti

O lo'o Pa'aga Corning ma Nokia ma isi e tu'uina atu auaunaga FTTH Kit mo Fa'alapotopotoga Laiti

"O le Iunaite Setete o loʻo i totonu o le faʻateleina o le faʻaogaina o le FTTH lea o le a maualuga i le 2024-2026 ma faʻaauau i le sefulu tausaga," na tusia ai e le au suʻesuʻe Strategy Analytics Dan Grossman i luga o le upega tafaʻilagi a le kamupani."E foliga mai o aso uma o le vaiaso e faʻasalalau ai e se tagata faʻatautaia le amataga o le fausiaina o se fesoʻotaʻiga FTTH i totonu o se nuʻu."

E ioe le tagata su'esu'e Jeff Heynen."O le fausiaina o mea faʻapipiʻi fiber optic o loʻo faʻatupuina ai le tele o tagata fai saofaga ma sili atu CPEs faʻatasi ai ma tekonolosi Wi-Fi, aʻo vaʻavaʻai kamupani e tuʻuina atu auaunaga e faʻavasega a latou auaunaga i se maketi faʻatauvaʻa. mo fesoʻotaʻiga lautele ma fesoʻotaʻiga fale."

Aemaise lava, na siitia talu ai nei e Dell'Oro ana faʻamatalaga o tupe maua a le lalolagi mo le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi (PON) fiber optic i le $ 13.6 piliona i le 2026. Na faʻaalia e le kamupani lenei tuputupu aʻe i se vaega i le faʻapipiʻiina o le XGS-PON i Amerika i Matu, Europa ma isi itulagi.XGS-PON o se faʻafouga PON tulaga e mafai ona lagolagoina 10G symmetrical faʻamatalaga faʻamatalaga.

Fa'atino Laiti1

Ua faipa'aga Corning ma Nokia ma Wesco e fa'asoa meafaigaluega e fa'alauiloa ai se meafaigaluega fou e fa'atino ai le FTTH e fesoasoani ai i le aufaipisinisi la'ititi ma feololo e maua le amataga i le tauvaga ma kamupani tetele.O lenei oloa e mafai ona fesoasoani i le aufaipisinisi ia vave ona iloa le FTTH deployment o 1000 aiga.

O lenei oloa a Corning o loʻo faʻavae i luga o le pusa "Network in a Box" na tuʻuina atu e Nokia ia Iuni o le tausaga nei, e aofia ai mea faigaluega e pei ole OLT, ONT, ma le WiFi ile fale.Ua fa'aopoopoina e Corning mea tau uaea pa'u, e aofia ai le FlexNAP plug-in board, fiber optical, ma isi, e lagolago ai le fa'apipi'iina o alava mata uma mai le pusa fa'atasi i le fale o le tagata fa'aoga.

Fa'atino Laiti2

I nai tausaga ua tuanaʻi, o le taimi sili ona umi faʻatali mo le fausiaina o le FTTH i Amerika i Matu na latalata ile 24 masina, ma o loʻo galue malosi Corning e faʻateleina le gaosiga gafatia.I le masina o Aukuso, na latou faalauiloaina ai fuafuaga mo se fale fou uaea fiber optic i Arizona.I le taimi nei, fai mai Corning, o le taimi tuʻuina atu o uaea mataʻutia eseese ma mea faʻaoga passive ua toe foʻi i le tulaga aʻo leʻi oʻo i le faʻamaʻi.

I lenei felagolagoma'i fa'atolu, o le matafaioi a Wesco o le tu'uina atu lea o 'au'aunaga fa'atatau ma tufatufaga.O le ofisa autu i Penisilevania, o le kamupani e 43 nofoaga i le Iunaite Setete atoa ma Europa ma Latina Amerika.

Fai mai Corning, i le tauvaga ma kamupani tetele, o pisinisi laiti e masani lava ona sili atu ona vaivai.O le fesoasoani i nei aufaipisinisi laiti e maua mai oloa ma fa'atinoina le fa'aogaina o feso'ota'iga i se auala faigofie, o se avanoa fa'apitoa tau maketi mo Corning.


Taimi meli: Tes-03-2022

  • Muamua:
  • Sosoo ai: